Nieuwe PS5 controller kopen nu een stuk makkelijker

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 18:00
dualshock5f1676558981
Sony heeft sinds kort een nieuwe PS5 controller op de markt. Maar daar kon je niet zomaar aan komen via een winkel naar keuze. Nu is het een stuk makkelijker om er één te kopen.
In navolging van de Xbox Elite controller kwam Sony begin dit jaar met een nieuwe controller voor de PS5. De DualSense Edge, zoals het apparaat heet, is veel uitgebreider aan te passen dan een standaard DualSense controller. Er hangt ook een behoorlijk prijskaartje aan.
Wie toch interesse had in de controller kon in eerste instantie alleen terecht bij PlayStation Direct. Dat zal, mede door de noodzaak van een creditcard, voor velen geen ideale optie geweest zijn. Maar nu kun je de DualSense Edge ook elders vinden.

Wat kost een DualSense Edge controller?

Momenteel vind je de controller nog veelal voor de adviesprijs van 239,99 euro. Maar na verloop van tijd is de kans natuurlijk aanwezig dat de controller bij één of meerdere van de bovenstaande winkels wat in prijs daalt. Dan nog zal niet iedereen de controller strikt noodzakelijk vinden, maar mocht je de DualSense Edge interessant maar te duur vinden, dan kan het dus lonen om af en toe de prijzen in de gaten te gaan houden.
Voor dat hoge bedrag dat Sony vraagt krijg je trouwens wel wat interessante features terug. Zo kun je de sticks aanpassen naar wat je prettig vindt en zijn er extra knoppen op de achterkant. Daarnaast kent de controller natuurlijk ook alle features van de standaard DualSense, al valt de batterijduur wat tegen vergeleken met de standaard DualSense.

Populair Nieuws

Laatste Reacties