Reageer en Win: bioscoopkaartjes Missing

Article
vrijdag, 24 februari 2023 om 17:30
missing st 3 jpg sd low copyright 2022 ctmg inc all rights reservedf1677248865
Kan je genieten van een spannende thriller, dan mag je deze week de Reageer en Win niet missen. Je kan nu namelijk kansmaken op bioscoopkaartjes voor de spannende film Missing!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we de prijzenpakketten van Ant-Man and the Wasp Quantumania weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van de Ant-Man and the Wasp Quantumania prijzenpakketten zijn geworden... RingcoV1 en Valentijn!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Missing

Goed nieuws voor fans van spannende thrillers. Sinds deze week draait namelijk de film Missing in de Nederlandse bioscopen. In de film heeft June (Storm Reid) het huis voor zichzelf, wanneer haar moeder (Nia Long) op vakantie gaat het haar nieuwe vriend naar Colombia. Maar wanneer ze op het vliegveld staat om haar moeder op te halen, komt er niemand opdagen. Gehinderd door bureaucratie start ze zelf een zoektocht door middel van de technologische hulpmiddelen die ze tot haar beschikking heeft.
Wil je weten of June er op tijd achter komt waar haar moeder is en wat er gebeurt is in Colombia, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Missing!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
missing ps 1 jpg sd high copyright 2022 ctmg inc all rights reserved 1f1677248976

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).