‘Sony komt nog voor E3 met grote PS5 showcase’

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 18:30
playstation 5 thumbf1624433855
Voor zover momenteel bekend is, heeft sony maar weinig nieuwe first party games in ontwikkeling. Je zou verwachten dat er wel eens een showcase op de planning stond om de kalender weer wat op te vullen. Die zou ook inderdaad op de planning staat en relatief snel gebeuren.
Hoewel Sony net nog een State of Play heeft uitgezonden, heeft die weinig spannends getoond. Dit terwijl het juist tijd begint te worden dat Sony wat nieuwe games laat zien. Maar als we Jeff Grubb mogen geloven komt er nog voor de zomer een grote showcase.
In de podcast Game Mess Decides laat grubb weten dat Sony “het goede spul” bewaart voor een grote showcase, die voor E3 wordt uitgezonden. Die zou volgens Grubb al veel langer op de planning hebben gestaan. Hij zou zelfs afgelopen najaar worden uitgezonden.
Maar dat ging niet door omdat ontwikkelaars er niet klaar voor waren om wat te laten zien. Dat zou nu wel eindelijk het geval zijn. De nieuwe showcase zou een soort “tweede fase” van de PS5 inluiden. Wellicht dat het nieuwe model van de console waar veel geruchten over zijn daar ook deel van uitmaakt.

Komt Sony naar E3 2023?

Dat de showcase voor E3 wordt uitgezonden klopt met Sony’s aanpak van de laatste jaren. De uitgever slaat E3 nu al een tijdje over en dit jaar zouden ook Nintendo en Microsoft niet aanwezig zijn. E3 zelf gaat wel door en in ieder geval Ubisoft is van de partij.