PS4-eigenaren krijgen nu gratis Apple TV+

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 15:00
apple tv plusf1642594857
Goed nieuws voor mensen met een PlayStation 4: vanaf nu kun je drie maanden lang gratis Apple TV+ krijgen! Deze deal geldt wel alleen voor nieuwe abonnees.
Vorig jaar kondigden Sony en Apple ook al een samenwerking aan. Hierbij ging het om zes maanden gratis Apple TV+ op de PlayStation 5. Deze deal geldt trouwens tot en met 22 juli, dus als je er nog geen gebruik van hebt gemaakt heb je nog even de tijd om ervan te profiteren. Ook de PlayStation 4 deal duurt tot en met 22 juli.
De PlayStation 5 is nog altijd erg moeilijk te verkrijgen, dus het is niet zo gek dat Apple zijn streamingdienst nu ook gratis aanbiedt aan mensen met een PS4. Vooral met de komst van de nieuwe streamingdiensten Viaplay en HBO Max zal Apple er alles aan doen om nieuwe abonnees te werven.

Zo krijg je drie maanden gratis

Om van de aanbieding gebruik te maken heb je zowel Apple ID als een PlayStation Network account nodig. Als je de Apple TV+ app downloadt en opent krijg je instructies om in te loggen met je Apple ID. Je krijgt dan automatisch je drie maanden gratis als je nog geen abonnement had. Als je het abonnement na de proefperiode niet opzegt wordt het verlengd voor 4,99 euro per maand.
Tip: aangezien de deal nog een tijdje geldt, kun je het beste zo lang mogelijk wachten met een abonnement afsluiten zodat je ook titels die nog uit moeten komen gratis kunt zien.
Benieuwd wat je nou echt op Apple TV+ moet zien? We hebben hier vijf kijktips voor je op een rijtje gezet.