PS Plus Extra en Premium games voor september 2023 nu beschikbaar

News
dinsdag, 19 september 2023 om 11:30
playstation plus newf1655289162
De gratis PS Plus Extra en PS Plus Premium games voor september 2023 zijn nu live. Abonnees kunnen de games dus nu claimen en spelen.
Sony voegt tweemaal per maand gratis nieuwe games toe aan PS Plus. Vandaag is het tijd voor de nieuwe games op PS Plus Extra en PS Plus Premium. De games werden vorige week woensdag aangekondigd. Deze games zijn voor abonnees van PS Plus Extra en PS Plus Premium te claimen. De games zijn inmiddels ook daadwerkelijk in de Store verschenen en speelbaar.
Deze maand krijgen abonnees een flinke lijst met nieuwe games te spelen. Meest in het oog springend is Nier Replicant, maar ook 13 Sentinels, Planet Coaster en This War of Mine zijn erg aan te raden om te spelen.
Alle titels voor PS Plus op een rij:
Het kan zijn dat de games nog niet in de PS Store pagina van PS Plus te vinden zijn, die pagina wordt immers als laatste aangepast. Wel kan je nu al zoeken op de individuele titels en deze meteen scoren.
Tip: Wil je in het vervolg meteen op de hoogte zijn wanneer de games gratis beschikbaar zijn? Zet de games dan nu al in je lijst met favorieten. Je krijgt dan een waarschuwing zodra de games te downloaden zijn! Dit geldt ook voor games die in de aanbieding komen of een permanente prijsverlaging krijgen. Het is dus een heel makkelijke manier om koopjes te jagen!
Maandelijks worden de gratis games voor de diverse PS Plus varianten bekendgemaakt. PS Plus Essential games komen altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar en worden de woensdag daarvoor bekend gemaakt. Voor PS Plus Extra en PS Plus Premium geldt dat deze de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekendgemaakt worden.