Scoor deze game bijna gratis voor het te laat is!

News
maandag, 18 september 2023 om 16:00
playstation 5f1603819462
De hoop voor multiplayer-games is natuurlijk dat ze nog jaren na lancering gespeeld worden. Maar niet elke game is een lang leven beschoren. Binnenkort verdwijnt Marvel’s Avengers bijvoorbeeld, maar je kunt hem eerst nog met flinke korting scoren.
Marvel’s Avengers wist in 2020 niet de harten van gamers te veroveren. Ook in de jaren daarna bleef de populariteit van de game wat achter. Mocht je toch benieuwd zijn naar de game, dan kun je die nu bijna gratis scoren.
Via Steam, de PlayStation Store en de Microsoft Store kost de Definitive Edition van de game, waar alle content in is inbegrepen, namelijk maar 3,99 euro. Het is je laatste kans om de game te kopen, want na 30 september verdwijnt hij uit digitale stores. Eerder dit jaar verscheen de laatste update al.

Marvel’s Avengers blijft wel speelbaar

Dat de game straks niet meer te koop is, wil niet zeggen dat als je hem nu aanschaft, je maar een kleine twee weken hebt om hem te spelen. Wie de game heeft gekocht kan na 30 september gewoon verder spelen. Er is dan alleen geen officiële support meer voor de game.
Het is ook niet zo dat bijvoorbeeld alleen die single-player blijft bestaan. Ook de multiplayer content blijft beschikbaar nadat de game uit de winkels verdwijnt. Al met al is deze korting een mooie kans als je de game nog altijd een kans wil geven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties