MSI pakt uit met korting op laptops voor gamers en studenten!

News
dinsdag, 19 september 2023 om 11:00
msi stealth 16 studio lifestylef1695038454
Ben je vergeten om een nieuwe laptop te halen tijdens de Back to School-weken? Of ben je toe aan een nieuwe gaming laptop? Dan kan je nu profiteren van veel korting op verschillende MSI laptops!
Je kan tegenwoordig niet meer zonder laptop. Zo wordt er als student van je verwacht dat je eigenlijk overal wel aan het werk gaat en aantekeningen kan maken met een laptop. Dat laatste geldt helemaal als je een technische of creatieve studie doet, waarbij je veel gebruik moet maken van Photoshop, InDesign en Premiere.
Voorafgaand aan een nieuw schooljaar zijn er dan ook vaak veel aanbiedingen te vinden voor laptops, de zogeheten Back to School-weken. Heb je die periode gemist en ben je toch nog op zoek naar een nieuwe laptop? Dan kan je nu alsnog profiteren van mooie kortingen op MSI laptops.

Korting voor iedereen

Natuurlijk geldt de korting niet alleen voor studenten. Ook als het hoog tijd is voor een nieuwe gaming laptop, dan is nu het ideale moment om je slag te slaan. Wij hebben de mooiste deals hieronder voor je op een rijtje gezet. Let op, de prijzen zijn onder voorbehoud.
Er is genoeg keuze voor studenten en gamers, van werkpaardjes tot aan krachtige gaming laptops en ultrabooks. Je moet er alleen wel snel bij zijn, voordat de acties verlopen!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.