Sony maakt PS Plus Extra en Premium games voor september 2023 bekend

News
woensdag, 13 september 2023 om 18:00
playstation plus newf1655289162
Sony heeft de nieuwe toevoegingen aan PS Plus Extra en PS Plus Premium voor september 2023 bekendgemaakt. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Het is alweer de woensdag voor de derde dinsdag van de maand en dus maakt Sony weer een flinke lijst games bekend die deze maand nog aan PS Plus toegevoegd gaat worden. Deels was dat al geen groot geheim meer, onze bekende leaker billbil-kun had de eerste zes games voor deze maand eerder deze week al verklapt. Nu heeft Sony de hele lijst bekendgemaakt en die is een flink stuk langer. PS Plus Extra en PS Plus Premium abonnees hebben weer veel om naar uit te kijken.
Alle titels voor PS Plus op een rij:

Gratis games voor PS Plus Extra en Premium voor september

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus Extra en Premium altijd bekend op de woensdag vóór de derde dinsdag van de maand. De games komen de dinsdag daarna dan op de dienst beschikbaar. Deze maand is dat dus 19 augustus.
Naast de games voor de hogere tiers zijn ook de PS Plus Essential games nog te scoren. De nieuwe gratis games voor PS Plus Essential zijn sinds begin september al beschikbaar. Deze maand gaat het om de volgende games:
De games die in september aan PS Plus Essential toegevoegd zijn waren:
Om de PS Plus Essential games ook na september te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor het einde van de maand claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt. Je kan ze dan altijd downloaden en spelen.
Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model. De games die daar verwijderd worden, zijn dus ook vanaf dat moment niet meer speelbaar, tenzij je ze zelf aanschaft.