Gratis PS Plus Essential games voor september nu speelbaar

News
dinsdag, 05 september 2023 om 11:00
playstation plus newf1655289162
Wie naar buiten kijkt denkt misschien dat het hoogzomer is, maar het is toch echt september. Het is tijd om de PS Plus games voor september binnen te halen! Abonnees van PS Plus kunnen nu Saint's Row, Black Desert en Generation Zero claimen en spelen.
Buiten is de zomer volledig teruggekeerd, maar binnen schijnt ook de zon! PS Plus abonnees kunnen nu aan de slag met het zonovergoten Saint's Row en meer. De PS Plus Essential games werden vorige week bekendgemaakt en zijn nu in de PS Store beschikbaar.

Saint's Row

De smaakmaker deze maand is ongetwijfeld Saint's Row. Deze reboot van de bekende - en beruchte - serie rond de streetgang The Saints gaat terug naar het ontstaan van 's werelds meest beruchte bende. Ga los in Santo Ileso en voel je thuis in deze grote sandbox game waar je eigen fantasie de beperkende factor is. Ga los in het criminele circuit en neem de hele stad over, blok voor blok. Je vecht epische gevechten uit tegen rivaliserende bendes, gaat op ciminele missies en grijpt de macht op straat. Helaas gaat de release van Saint's Row gepaard met het opdoeken van de ontwikkelaar Volition, maar dit is zeker een waardig vaarwel.

Black Desert - Traveller's Edition

Wie zin heeft in een online open-world fantasy game, is bij Black Desert aan het goede adres. Deze game biedt zowel PvE als PvP gameplay, waarbij enorme belegeringen en veldslagen centraal staan. Heb je geen zin in oorlogje spelen, dan kan je je helemaal verliezen inde vele beroepen die de game herbergt. Vissen, jagen, handel, paardrijden of koken, de mogelijkheden zijn groot.
De Traveller's Edition is voorzien van diverse voordeeltjes, waaronder een voordeelpakket van 15 dagen, een 1000x pareldoos, een ijsbeer(!), paardembleem voor een level 7 paard en en trainersfluit die 30 dagen geldig is.

Generation Zero

Wie na het recent uitgebrachte Armored Core VI nog geen genoeg heeft van metershoge dodelijke machines, zal zich helemaal thuis voelen in Generation Zero. In deze game zit je alleen niet zelf in de cockpit van een mechanische reus, maar moet je het als fragiel individu opnemen tegen deze reuzen. Dat wordt dus sluipen en je tegenstanders tactisch kiezen. Heb je eenmaal een van die mechanische reuzen weten te verslaan, dan kan je onderdelen en informatie verzamelen in een poging een beter verdediging op te bouwen tegen deze mechanische titanen en hopen de reden achter hun verschijnen te achterhalen.

PS Plus wordt duurder

Sony maakte vorige week bekend dat de prijzen van de diverse PS Plus abonnementsvormen omhoog zullen gaan. Vandaag is de laatste dag dat abonnees hun abonnement nog voor de oude prijs kunnen verlengen.
De nieuwe prijzen voor PS Plus zijn als volgt:
  • PlayStation Plus Essential 12-maanden 71,99 euro (was 59,99 euro, 20 procent meer)
  • PlayStation Plus Extra 12 maanden 125,99 euro (was 99,99 euro, 25 procent meer)
  • PlayStation Plus Premium 12-maanden 151,99 euro (was 119,99 euro, 26 procent meer)
Voor huidige abonnees van het 12 maanden abonnement zal de prijsverhoging niet ingaan voor de eerstvolgende verlenging, als die verlenging op of na 6 november plaatsvindt. Echter, elke aanpassing na 6 september, waaronder upgrades, downgrades of een extra verlenging zal betekenen dat de nieuwe prijs meteen ingaat.
Wie ook voor langere tijd zeker wil zijn van PS Plus voor de huidige prijs kan zijn verlengingen zelfs stacken: wie meerdere jaren PS Plus koopt kan de verlengingen aan elkaar rijgen en zo zeker zijn van jaren aan PS Plus, zonder bang te zijn voor prijsverhogingen.