PS Plus Extra en Premium games voor september 2023 deels gelekt

News
maandag, 11 september 2023 om 14:30
playstation plus newf1655289162
Sony verhoogde deze maand de prijzen van PS Plus. De hoop was dat dit de kwaliteit van de aangeboden games ten goede zou komen. Dankzij Billbil-kun weten we nu een deel van de line-up, die later deze week officieel bekendgemaakt zal worden. Weet Sony de verwachting in te lossen?
Sony heeft zich niet bepaald geliefd gemaakt bij de PlayStation gamer. De prijsverhoging die deze maand is ingegaan is nog steeds een hot topic op Social Media. De hoop is dat de prijsverhoging ook een kwaliteitsimpuls gaat geven bij de games die op PS Plus zullen verschijnen. Er is deze maand dus extra veel aandacht voor de games die Sony toevoegt aan de diverse vormen van PS Plus.
De lineup voor PS Plus Essential bevatte weliswaar de game Saint's Row, maar de drie toegevoegde games werden toch wat lauwtjes ontvangen. Alle ogen zijn daarom nu gericht op de PS Plus Extra en PS Plus Premium game voor september.

Wat worden de nieuwe games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium?

Normaliter wordt die lineup officieel bekendgemaakt op de woensdag vóór de derde dinsdag van de maand. Deze maand zou dat aanstaande woensdag zijn. Dankzij de inmiddels bekende en betrouwbare 'lekker' Billbil-Kun weten we nu al een aantal van de nieuw toe te voegen games. Volgens hem kunnen we in ieder geval de volgende games verwachten:
Met deze zes games is in ieder geval voor een deel duidelijk wat PS Plus abonnees de komende weken kunnen verwachten.. Deze zes titels zijn een deel van de totale set aan games die toegevoegd gaan worden. Meestal bestaat de totale lijst aan nieuwe toevoegingen uit zo'n 15-20 games, dus abonnees kunnen nog wel een flink aantal verrassingen verwachten.