PS Now games voor mei 2022 bekendgemaakt

News
maandag, 02 mei 2022 om 18:00
8e9c20c030ea77045849265ae90f10d527ab7d242f1651503951
Het is begin mei en dat is altijd het moment waarop diverse gratis games en toevoegingen aan services bekendgemaakt worden. Dat is ook het geval met PS Now, de abonnementsservice van Sony waarbij spelers een groot aantal games te spelen krijgen op PS4, PS5 en via streaming op PC.
Sony heeft nu de nieuwe games voor mei 2022 bekend gemaakt.

Drie nieuwe games toegevoegd aan PS Now in mei 2022

Dankzij de post van Sony op haar eigen Playstation Blog weten we dat we de komende maand de volgende games te spelen krijgen:
Hoewel het dus 'slechts' drie games zijn die toegevoegd worden, zijn het niet de minste. Naruto Shippuden en Soul Calibur zijn beide grote 'vecht' games die beide zowel een prima single-player modus hebben als een goede online mode. Blasphemous is een supersnelle action-platformer waarbij je je reflexen tot het uiterste zal moeten trainen. Je gebruikt uitgebreide combos en executies om hordes vijanden te verslaan en uiteindelijk enorme bosses te bevechten.
Met deze drie titels is er weer heel wat leuks te spelen. De nieuwe games zijn vanaf morgen 3 april beschikbaar voor PS Now abonnees.
Helaas zal er ook een groot aantal titels uit PS Now gaan verdwijnen, waaronder de Metal Gear games en Yakuza. Voor een complete lijst van de titels die gaan verdwijnen kan je hier verder kijken.

PS Now wordt PS Plus Premium

Sony heeft het vernieuwde PS Plus aangekondigd en daarmee komt er een einde aan PS Now. Maar niet gevreesd, het abonnement met honderden gratis te spelen games blijft. De mogelijkheid om meer dan 400 PS4 games te downloaden en te spelen wordt onderdeel van PS Plus Extra, terwijl het streamen naar PS4, PS5 en PC onderdeel wordt van PS Plus Premium. Meer weten over het nieuwe PS Plus? Je leest het hier.