Probeer Horror-game The Quarry nu gratis op Xbox

News
maandag, 18 juli 2022 om 14:30
the quarry0f1653136511
Soms zou je willen dat je een game even kon proberen voordat je er zes à zeven tientjes aan uitgeeft. Maar helaas hebben lang niet alle games demo’s. Maar wie al even loop te twijfelen over The Quarry kan de game nu gratis spelen.
Als je van horror-games houdt heeft Xbox een mooie aanbieding voor je. Je kunt de recente horror-game The Quarry namelijk gratis uitproberen. Daarvoor hoef je geen lid te zijn van Game Pass of iets dergelijks: je kunt gewoon naar de Microsoft store om een gratis proefversie van de game te downloaden.

Ook korting op The Quarry

Mocht de game je bevallen nadat je hem gratis hebt geprobeerd, is er nog een meevaller. Als onderdeel van de Summer Sale in de Xbox-store kun je The Quarry namelijk ook met 33 procent korting aanschaffen. Zowel voor Xbox Series X als Xbox One is de game in de aanbieding en het scheelt toch snel zo’n twintig euro.
The Quarry is een game van Supermassive Games. Deze studio hield zich de laatste jaren vooral bezig met de Dark Pictures-reeks, maar The Quarry lijk meer op een eerder groot succes van de studio, namelijk Until Dawn. Afhankelijk van jouw keuzes krijg je één van de vele verschillende eindes.
Wat ons betreft is de game overigens een aanrader. In onze review krijg hij een keurige 8. Perfect is de game niet te noemen, maar Supermassive heeft behoorlijke vooruitgang geboekt ten opzichte van Until Dawn. Daarbij is vooral het verhaal, niet onbelangrijk in het horrorgenre, veel sterker uitgewerkt dan in die eerdere game.

Populair Nieuws