Pre-order Paper Mario: The Thousand-Year Door hier het goedkoopst

News
dinsdag, 09 april 2024 om 17:00
paper mario ttydf1711554442
Over niet al te lange tijd ligt Paper Mario: The Thousand-Year Door in de winkel. Als jij deze game op de dag van de release meteen op je Switch wil spelen, kun je een pre-order overwegen. We hebben de goedkoopste opties voor je uitgezocht.
Bij veel winkels kun je Paper Mario: The Thousand-Year Door alvast bestellen voor Nintendo Switch. Het duurt weliswaar nog meer dan een maand voor de game ook echt verschijnt, maar veel spelers willen er goed op tijd van verzekerd zijn dat de game op dag één op de mat ligt. Dat betekent alleen nog niet dat je teveel hoeft te betalen. Hier vindt je de game het goedkoopst:

Paper Mario: The Thousand-Year door nog altijd geliefd

Het is inmiddels al bijna 20 jaar geleden dat The Thousand-Year Door verscheen voor de GameCube. Maar het is nog altijd één van de meest geliefde delen in deze Mario spin-off reeks. Velen vinden het zelfs onbetwist de beste Paper Mario-game.
In de game gaat Mario op zoek naar een schat, nadat Princess Peach hem een kaart stuurt. Maar wanneer Mario aankomt is Peach ook verdwenen, wat het avontuur meteen compliceert. Hoewel de Switch-versie in veel opzichten vrijwel gelijk lijkt aan het origineel, is aan de beelden die tot nu toe zijn gedeeld te zien dat Nintendo net een stapje verder gaat dan een eenvoudige remaster.
Je hoeft niet al te lang meer te wachten op de vernieuwde versie van The Thousand-Year Door. De game verschijnt namelijk op 23 mei. Dat is opvallend genoeg een donderdag, iets wat een trend lijkt te worden met Nintendo-games dit jaar.

Populair Nieuws