Om deze Sony PlayStation deal kun je niet heen

News
dinsdag, 09 april 2024 om 16:30
dualsense ps5f1603819788
Wie nog een extra PlayStation 5 controller zoekt en regelmatig een potje EA Sports FC 24 wil spelen, kan uit de voeten met een mooie deal van Sony. Bij PlayStation Direct zijn deze twee items nu namelijk gebundeld voor een aantrekkelijke prijs.
Hoewel je genoeg games alleen kunt spelen, zoals het onlangs verschenen Dragon’s Dogma 2, zullen veel mensen samen willen gamen. Of moeten we zeggen: tegen elkaar? Hoewel je de nieuwste voetbalgame, EA Sports (voorheen FIFA), met elkaar kunt spelen, zal het toch vaker gaan om potjes tegen elkaar.\

Sony geeft korting

Sony heeft nu een deal lopen op een bundel van een PS5 controller én EA Sports FC 24. Die bundel is afgeprijsd van 119,99 euro naar 89,99 euro. Hoewel de winkel adverteert met een korting van 30 euro, maakt dat het iets mooier dan het is. Als je de DualSense en de game elders los koopt ben je namelijk ongeveer 100 euro kwijt. Toch is een korting van een tientje nooit weg. 

Wel of geen goed idee: FC Sports FC 24?

Deze deal is bovendien nog steeds de goedkoopste manier om een controller én de game tegelijk te kopen. EA Sports FC 24 verscheen in september vorig jaar. Hoewel onze Roland erg blij wordt van dit soort titels, was hij vorig jaar niet mega te spreken over de nieuwe footie. Dat had niet enkel te maken met de naamsverandering. Zo schreef hij in zijn recensie:

  ‘Of je gaat genieten van EA Sports FC 24 gaat heel erg afhangen van de hoeveelheid plezier die je hebt beleefd aan FIFA 23, want onderaan de streep is er niet veel veranderd. Er zijn wat nieuwe elementen en er is wat meer variatie als het aankomt op manieren om te spelen, maar uiteindelijk speel je dezelfde game met een grote update. Het probleem is ook dat de grote update de game niet eens beter maakt, maar dat het eigenlijk meer problemen tevoorschijn tovert, dan dat het weet weg te vagen.’  

Los van deze recensie zijn er genoeg mensen die wel kunen genieten van een potje FIFA, eh... EA Sports FC 24.

Poll

Populair Nieuws