Paper Mario: The Thousand-Year Door release bekend

News
maandag, 11 maart 2024 om 10:30
paper mario the thousand year doorf1702571277
Vorig jaar onthulde Nintendo dat de geliefde game Paper Mario: The Thousand-Year Door naar de Switch komt. De release zou dit jaar zijn, maar een datum was er nog niet. Maar voor MAR10 Day is die nu onthuld.
De meest recente titels in de Paper Mario-reeks zijn niet altijd even goed ontvangen, maar in het verleden was deze reeks verantwoordelijk voor een paar geliefde games. Paper Mario: The Thousand-Year Door is voor veel mensen bijvoorbeeld één van de beste Mario RPG’s en zelfs één van de beste GameCube-games. Binnenkort kun je opnieuw kennismaken met deze game.
Nintendo heeft namelijk onthuld wanneer de Switch-versie van deze game verschijnt. In dezelfde video waarin de tweede Super Mario-film werd onthuld, kreeg The Thousand-Year Door de releasedatum van 23 mei. De game ligt dus al over een ruime twee maanden in de winkel.

Releasedata voor Paper Mario én Luigi’s Mansion 2 HD

Hoewel er voor Luigi geen dag van het jaar apart is gezet, mocht ook Mario’s broertje even meeliften op MAR10 Day. De releasedatum van Luigi’s Mansion 2 HD is namelijk ook bekendgemaakt. De game verschijnt ongeveer een maand na Paper Mario, namelijk op 27 juni.
Het is dit voorjaar druk met games rondom Mario-personages. Behalve Mario en Luigi krijgt namelijk ook Princess Peach een eigen game, genaamd Princess Peach: Showtime! Die ligt zelfs het eerst in de schappen, namelijk op 22 maart.