PlayStation VR2 nu verkrijgbaar bij Nedgame!

News
zaterdag, 13 mei 2023 om 12:30
playstation vr2 psvr 2f1667459034
Eerder dit jaar kwam de PlayStation VR2 uit, maar tot voor kort kon je de VR-bril alleen via PlayStation Direct kopen. Deze week kwam al naar buiten dat de VR2 vanaf 12 mei ook bij Bol.com en Gamemania te koop is, maar nu laat ook Nedgame weten de bril te verkopen.
Het was jaren een grote uitdaging voor gamers: het aanschaffen van een PlayStation 5. Scalpers gingen er massaal met de console vandoor, waardoor een hoop gamers zonder zaten. Niet gek dus dat Sony dit wilde voorkomen met de Playstation VR2. De eerste paar maanden was de VR-bril waarschijnlijk om die reden alleen bij Sony’s eigen PlayStation Direct verkrijgbaar.

Ook PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain-bundel beschikbaar

Aan die exclusiviteit is deze week nu een eind gekomen. Zo kun je de bril dus scoren bij Bol.com, Gamemania en nu ook Nedgame. Alle drie de webshops bieden daarnaast ook de PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain-bundel aan voor 649,99 euro. Wil je alleen de headset, dan kost je dat 599,99 euro.
Twijfel je tussen alleen de headset of de bundel met Horizon Call of the Mountain? In onze review schreven we het volgende:
‘’De game ziet er werkelijk prachtig uit, de besturing met de VR Sense controllers werkt uitstekend, het gevecht met de monsters is spannend en zelfs fysiek inspannend. Met een verhaallengte van zo'n zes tot acht uur mogen we zeker niet klagen, zeker niet omdat de game uitnodigt missies te herspelen. Wel jammer is dat de gevechten met de machines vrij geïsoleerd zijn en niet separaat herspeelbaar zijn, juist omdat dat toch de meest interessante confrontaties in de game zijn. De puzzels hadden we prima zonder gekund, deze breken het tempo van de game alleen maar, maar zijn gelukkig nooit echt storend.’’
Al met al gaven we de game een 8.5.