The Last of Us PC-port krijgt deze week nog een update

News
zondag, 02 april 2023 om 10:30
last of us remastered 2f1577464431
The Last of Us Part 1 is sinds deze week eindelijk ook op PC te spelen, maar niet zonder slag of stoot. Naughty Dog bracht na een paar dagen al een update uit om de problemen op te lossen, maar dat is niet genoeg.
Spelers meldden deze weel veel grote problemen, waaronder haperende beelden, crashes en bugs. Naughty Dog bracht daarom ook een update uit die problemen rondom de performance, RAM geheugen, crashes en meer moest oplossen. Nu laat de ontwikkelaar op Twitter weten dat er gewerkt wordt aan een hotfix en een ‘grotere patch’.

Wat kun je verwachten van deze nieuwe update voor The Last of Us PC-port?

‘’We weten dat sommigen van jullie niet de Naughty Dog-kwaliteit hebben ervaren die jullie verwachten,’’ aldus Naughty Dog. ‘’Ons team werkt hard om de problemen op te lossen en te verzekeren dat het kwaliteitsniveau dat jullie verwachten en verdienen bereikt wordt.’’
De hotfix staat gepland voor komende dinsdag. Deze hotfix moet de trillingen bij muisgestuurde camerabewegingen, enkele crashes ‘en meer’ oplossen. De grotere patch die nog meer problemen oplost komt later in de week uit.
‘’We moedigen spelers ook aan om ervoor te zorgen dat je de nieuwste grafische stuurprogramma’s van Nvidia, AMD en Intel gebruikt. Ons team en onze toegewijde partners bij Iron Galaxy zullen bekende problemen blijven onderzoeken en aanpakken om de geweldige The Last of Us Part 1-ervaring te leveren die je verwacht,'' voegt Naughty Dog nog toe.