‘PlayStation Showcase vindt plaats in mei’

News
maandag, 24 april 2023 om 9:00
playstation 5 thumbf1624433855
We hoeven niet lang meer te wachten tot de volgende PlayStation Showcase, aldus Jeff Grubb. Volgens de insider vindt de Showcase al volgende maand plaats.
Het is niet de eerste keer dat Jeff Grubb zich uitspreekt over de PlayStation Showcase. In februari beweerde hij al dat Sony ‘het goede spul’ voor een grote showcase in de zomer bewaarde. Deze showcase zou een soort ‘tweede fase’ voor de PlayStation 5 inluiden.
Begin deze maand deed Grubb wéér een bewering over de datum van de showcase. Op Twitter deelde hij een foto met data van verschillende evenementen, waarvan sommigen nog niet officieel zijn bevestigd, waaronder de PlayStation Showcase. Volgens de journalist vindt de showcase nog vóór Summer Game Fest plaats, dat op 8 juni plaatsvindt.
Nu laat Grubb dus weten dat de PlayStation Showcase in mei plaatsvindt. ‘’Misschien begin juni.’’ Voor de zekerheid houdt hij vast aan ‘voor Summer Game Fest’. Sony heeft vooralsnog niet gereageerd op de geruchten. Voor nu is het dus nog afwachten.

Wat kunnen we verwachten tijdens de PlayStation Showcase?

Volgens een andere insider, Nick Baker, wordt Mortal Kombat 12 aangekondigd tijdens de volgende PlayStation Showcase. Insider Jez Corden hint in een tweet dat de game volgende maand onthuld wordt, wat er wederom op wijst dat er volgende maand een PlayStation Showcase plaatsvindt. Ook is het waarschijnlijk dat we meer informatie krijgen over Marvel’s Spider-Man 2. Deze game heeft nog geen specifieke releasedatum dit jaar, maar volgens insider Jason Schreier verschijnt de game in september.

Populair Nieuws

Laatste Reacties