Stardew Valley-maker deelt eerste schetsen

News
zondag, 23 april 2023 om 16:30
xgn google image
Eric Barone, ontwikkelaar van Stardew Valley, heeft op Twitter een aantal vroege schetsen gedeeld van de populaire indie-game.
De schetsen die werden gedeeld door ConcernedApe op Twitter geven een fascinerend inzicht in de ontwikkeling van Stardew Valley. De schetsen laten de personages, gebouwen en mijn-levels zien die hebben gediend als inspiratiebron voor de game. Het is interessant om te zien hoe de schetsen werden gebruikt om de wereld van Stardew Valley te creëren. Op de tekeningen staan ook notities over de manier waarop spelers interactie zouden kunnen hebben met de wereld die erin was afgebeeld.
Fans van Stardew Valley kunnen zich verheugen op een nieuwe update, want eerder deze maand heeft Barone ook aangekondigd dat er nieuwe content wordt ontwikkeld voor het spel. Hierdoor wordt de ontwikkeling van zijn nieuwe project Haunted Chocolatier tijdelijk gepauzeerd. De Version 1.6 update zal voornamelijk nieuwe features bevatten waardoor modders het spel gemakkelijker kunnen modden. Verder deelde Barone dat ‘de nieuwe update meer dialoog bevat’.
Lang geen grote update
De laatste grote update van Stardew Valley verscheen in oktober 2020, wat betekent dat deze nieuwe update een langverwachte toevoeging zal zijn voor fans van het populaire boerderij-simulatiespel. In 2021 kondigde ConcernedApe zijn nieuwe project Haunted Chocolatier aan. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, wordt er al veel gespeculeerd over de verwachte gameplay en verhaallijn van dit aankomende spel. We zullen dus nog even geduld moeten hebben om te ontdekken wat Barone voor ons in petto heeft met zijn nieuwste project.
Stardew Valley is beschikbaar op de PC, Nintendo Switch, PS4, Xbox One en op je mobiele telefoon.

Populair Nieuws

Laatste Reacties