Insider lijkt zeker van Spider-Man 2 releasedatum

News
vrijdag, 14 april 2023 om 12:30
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Dit jaar moet Marvel’s Spider-Man 2 verschijnen, maar Sony heeft nog altijd niet losgelaten wanneer precies. Er zijn alleen wel sterke vermoedens over een periode. Ook een bekende insider lijkt nu zeker van die releasedatum.
Het is niet overdreven om te zeggen dat Marvel’s Spider-Man 2 waarschijnlijk één van de grootste games van dit jaar wordt. Fans wachten alleen nog steeds met spanning op de officiële releasedatum. Onlangs liet een stemacteur van de game weten dat hij de release in september verwacht.
Daar lijkt de bekende insider Jason Schreier nu ook achter te staan. Op Twitter deelt hij een paar gedachten over het uitstel van Suicide Squad: Kill the Justice League. Een reageerder voegt toe dat die game mogelijk deels is uitgesteld om niet te concurreren met een grote PlayStation game in november of december, waarop Schreier antwoordt dat Spider-Man 2 in september mogelijk ook een factor is.
Dat kan natuurlijk eenvoudigweg een verwijzing zijn naar het eerdere gerucht, dat door velen voor waarheid wordt aangenomen. In dat geval zou het alleen logisch zijn om met wat minder zekerheid te spreken. Schreier heeft vaak kloppende informatie en het is niet ondenkbaar dat hij inderdaad nog meer gehoord heeft over Spider-Man 2.

Wanneer wordt de releasedatum van Marvel’s Spider-Man 2 onthuld?

Het is mogelijk dat we relatief snel weten of Spider-Man 2 inderdaad in september verschijnt. Naar verluidt komt Sony namelijk nog voor Summer Game Fest met een grote showcase. Dat lijkt één van de beste momenten om de releasedatum aan te kondigen als hij inderdaad in september valt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties