Dit zijn de PS5, PS4 voordelen van Call of Duty Modern Warfare 2

News
vrijdag, 28 oktober 2022 om 11:30
call of duty modern warfare 2 headerf1666858860
Sony mag zich dan zorgen maken dat Call of Duty ooit een Xbox-exclusive wordt, maar historisch gezien is het juist Sony die exclusiviteitsdeals sluit met de franchise. Ook Modern Warfare 2 heeft enkele exclusieve voordelen op PS4 en PS5. Het gaat vooral om bonussen.
Call of Duty Modern Warfare 2 is inmiddels uit. Maar als je nog niet besloten hebt op welk platform je de game gaat spelen, moet je de voordelen voor PS4 en PS5 misschien even meewegen. Op beide consoles kun je verschillende bonussen krijgen die niet naar Xbox of PC komen.
Op PlayStation is er bijvoorbeeld elke maand een 24 uur durend evenement voor dubbele XP, waar andere spelers niet aan mee mogen doen. Ook krijgen PlayStation-spelers extra wapen XP als ze in een party spelen (daar mogen spelers op andere platforms in zitten). Verder heb je op Sony’s consoles twee extra loadout slots.
PlayStation-spelers die een Battle Pass Bundle kopen krijgen bovendien 5 extra tier skips bovenop de 20 die sowieso zijn inbegrepen in de Battle Pass. PlayStation Plus leden hebben ook nog een extra voordeel. Zij kunnen elk seizoen een gratis bundel claimen met bijvoorbeeld Operator Skins, Weapon Skins en Emblems.

Gaat Call of Duty weg bij PlayStation?

PlayStation maakt zich de laatste tijd erg veel zorgen dat er geen Call of Duty games meer naar PlayStation komen als de overname van Activision Blizzard door Microsoft doorgaat. Microsoft heeft al meerdere keren herhaald dat dat een domme zet zou zijn. Sterker nog, Phil Spencer wil dat Call of Duty net als Minecraft op zoveel mogelijk platforms te spelen is.

Populair Nieuws