Nieuwe Spider-Man 2 gameplay stiekem getoond

News
maandag, 05 juni 2023 om 16:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Er is de laatste tijd flink wat interesse in Spider-Man. Onlangs kreeg Marvel’s Spider-Man 2 veel aandacht in de PlayStation Showcase en nu draait Across the Spider-Verse in de bioscoop. Die film toont, opvallend genoeg, nieuwe gameplay van Spider-Man 2.
Wie het afgelopen weekend al naar Spider-Man: Across the Spider-Verse is geweest, heeft in die film een ongekend aantal Spider-Men gezien. Ook de Peter Parker van Insomniacs games was kort in de film te zien. Het moment waarop hij prominent in beeld kwam, was geen gameplay uit de game, maar het blijkt dat die elders in de film wel te zien was.
Vrij vroeg in de film is namelijk te zien dat de kamergenoot van Miles Morales, Ganke, aan het gamen is. Als je heel goed kijkt, kun je zien dat hij Marvel’s Spider-Man 2 aan het spelen is. Het is maar heel kort en heel klein in beeld, dus de meeste kijkers zullen het niet hebben gezien.
Ook toen de beelden werden uitgelicht op social media was niet iedereen meteen overtuigd dat ze van de nieuwe game waren. Verschillende gebruikers meenden dat het gewoon uit de eerste game kwam. Maar Inmiddels heeft een medewerker van Insomniac via Resetera bevestigd dat het beelden zijn van de nieuwe game, die bovendien niet eerder waren vertoond.

Marvel’s Spider-Man 2 ook het Spider-Verse in?

De beelden in de film zijn helaas zo klein in beeld dat er vrijwel niets uit is op te maken. Maar gelukkig duurt het naar verluidt niet zo heel lang voordat de game in de winkel ligt. Er zijn bovendien geruchten dat de game, net als de Spider-Verse films een uitstapje maakt naar één of meerdere andere universums.

Populair Nieuws