PlayStation Days of Play deals op PS4 en PS5 games nu beschikbaar!

  De PlayStation Days of Play deals zijn eindelijk beschikbaar en dus kan je PS4 en PS5 games met aardige korting scoren. Sommige deals zijn zeker wel de moeite waard om even te checken.

  Het heeft even een weekje mogen duren, maar eindelijk zijn de PlayStation Days of Play deals beschikbaar voor PS4 en PS5 games. Als je nog een aardige backlog hebt staan, dan is dit misschien je kans om een aantal van de games voor een redelijke prijs te scoren, want PlayStation strooit wel rond met de kortingen. We zetten enkele goede opties voor PS4 en PS5 games bij de PlayStation Days of Play deals hieronder op een rij.

  Naast deze PlayStation Days of Play deals voor PS4 en PS5 games zijn er nog veel meer deals te vinden. In totaal zijn er meer dan 400 artikelen in de aanbieding in de PlayStation Store, dus ga het zeker zelf even bekijken of er nog iets leuks tussen zit voor jou.

  Meer PlayStation Days of Play deals

  Naast alle deals voor PS4 en PS5 games en alle andere dingen in de PlayStation Store, kan je nog een paar prijzen verwachten tijdens de PlayStation Days of Play. Sony pakt in ieder geval groot uit om alles wat met de console van de Japanse gigant te maken heeft te vieren. Het is momenteel eigenlijk wel fijn om een gamer te zijn, want als jij je games niet graag digitaal koopt, dan zijn er ook nog een aantal indrukwekkende kortingen bij bol.com te vinden, met bijvoorbeeld Spider-Man voor 10,99 euro.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.