PlayStation Days of Play biedt korting op PS4 en PS5 games

News
woensdag, 19 mei 2021 om 12:00
days of play ps4 playstation 4 discounts dealsoriginalf1621410467
Vanaf vandaag kunnen spelers op PlayStation consoles bijdragen aan het PlayStation Player Celebration evenement, om unieke thema’s en avatars te krijgen. Naast alleen een leuk evenement komen ook vanaf 26 mei de Days of Play aanbiedingen en die beloven een aantal geweldige titels met korting!
Vanaf 26 mei tot en met 9 juni is het mogelijk om een selectie aan games met fikse korting te kunnen kopen. Deze aanbiedingen gelden voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 5, dus niemand hoeft bang te zijn dat ze de korting mislopen. Met hoeveel procent korting de games worden verkocht straks is nog niet duidelijk, maar tijdens de Days of Play, wordt vrijwel elke grote titel van Sony ineens heel aantrekkelijk.
Sony heeft ook al een aantal games onthuld in een blogpost die in de prijsdalingen gaan vallen en dat zijn:
PlayStation 4:
PlayStation 5:
  • Demon’s Souls
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition
  • Sackboy: A Big Adventure
  • The Nioh Collection
Natuurlijk krijgen niet alleen games een prijsdaling, maar ook de abonnementen worden tijdelijk in prijs verlaagd. Als je dus nog wil verlengen met PlayStation Plus of PlayStation Now, doe dat tijdens de aanbieding, je abonnementsduur telt namelijk gewoon op dus die andere maanden raak je niet kwijt!
2021 05 11 days of play 2021f1620740648

PlayStation Days of Play brengt meer naast korting op PS4 en PS5 games

Ook komen bij de mooie aanbiedingen nieuwe evenement en acties kijken om de Days of Play in alle glorie te kunnen vieren. Er komt namelijk een weekend waar elke multiplayer game gratis te spelen is. Deze vindt plaats van 22 tot en met 23 mei en geeft spelers zonder PlayStation Plus de kans om te kijken of dat het online abonnement interessant genoeg is.

Populair Nieuws