Laatste dag van de bol 7-daagse brengt flinke korting op games

News
maandag, 31 mei 2021 om 12:30
71aa7f97 logo bolcom wit pay off rgb2f1589981574
De bol 7-daagse is weer bijna voorbij en dat betekent een flinke lading korting. Om af te sluiten is er nu direct een grote sale op games, waarbij je tot 30 procent korting op games kunt scoren. Wij lichten uiteraard alvast een scala van de deals voor je uit zodat je met flinke korting op games ervandoor kunt.

Update - Nieuwe games toegevoegd

Bij de bol 7-daagse gaat het plezier gewoon lekker door. Er zijn namelijk nieuwe deals toegevoegd aan het overzicht. Een paar toppers daarvan kun je dikgedrukt vinden in de lijst hieronder.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Van 25 tot en met 31 mei is de bol 7-daagse weer van kracht en dat betekent een scala aan deals die je kunt vinden. Met 139 deals op het gebied van games is er veel om van te profiteren. Hieronder vind je alvast een aantal deals die je eigenlijk niet aan je voorbij kunt laten gaan.

bol 7-daagse brengt nog veel meer deals

Uiteraard zijn dit lang niet alle deals die tijdens de bol 7-daagse in de aanbieding zijn. Een volledig overzicht kun je hier op bol.com vinden. De aanbiedingen zijn nog tot en met vandaag beschikbaar, dus wees er snel bij voor het te laat is!

Populair Nieuws