Sony brengt Days of Play terug in nieuw jasje

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 16:00
2021 05 11 days of play 2021f1620740648
Sony heeft aangekondigd dat de Days of Play terugkeren, maar wel in een iets ander jasje dan gebruikelijk. Waar de afgelopen jaren met de Days of Play een grote uitverkoop van start ging voor verschillende grote games, wordt dit jaar een beloningsstelsel geïntroduceerd voor het spelen van games. Daarmee kun je beloningen voor je PSN-account vrijspelen.
Sony heeft aangekondigd fans te trakteren op een aantal nieuwe digitale beloningen. Zo kunnen spelers als ze zich inschrijven voor de Days of Play Player Celebration-actie nieuwe dynamische thema's voor de PS4 verdienen, maar ook nieuwe PSN-avatars. Daar komen als bonusdoelstellingen gehaald worden ook nog eens 3 extra avatars bij op.
In totaal zijn er drie fases die over drie weken verspreid worden. In de drie fases worden steeds doelen gesteld voor spelers om gezamelijk een minimaal aantal uren te gamen, waarbij samen spelen met vrienden uit de vriendenlijst als dubbele uren tellen. Ook zijn er doelen voor het verdienen van trophies. In de eerste fase is het doel om gezamenlijk meer dan 2,4 miljoen uur te gamen, terwijl er 7,2 miljoen trophies verzameld moeten worden.
Bekijk hieronder zelf de instructie voor de Days of Play Player Celebration.

Days of Play beloningen voor PS4 (en een beetje voor PS5)

De Days of Play beloningen zijn te verdelen in twee delen. Zo heb je de PS4-thema's die je in Fase 1 en 3 kunt verdienen, maar zijn er ook nieuwe PSN-avatars die je kunt vrijspelen. In Fase 2 kunnen er in totaal acht vrijgespeeld worden, mits het bonusdoel gehaald wordt. Zo kun je nieuwe avatars verdienen van Astro Bot, God of War, The Last of Us Part II en Ghost of Tsushima.
De doelen voor iedere fase zijn als volgt:
  • Fase 1: 2,4 miljoen games gespeeld & 7,2 miljoen trofeeën verdiend met als bonusdoel 3 miljoen games gespeeld & 8,8 miljoen trofeeën verdiend
  • Fase 2: 2,9 miljoen games gespeeld & 8,5 miljoen trofeeën verdiend met als bonusdoel 3,6 miljoen games gespeeld & 10,4 miljoen trofeeën verdiend
  • Fase 3: 3 miljoen games gespeeld & 9 miljoen trofeeën verdiend met als bonusdoel 3,7 miljoen games gespeeld & 11 miljoen trofeeën verdiend
Bekijk hier op de site van Sony zelf alle doelen en beloningen zelf nog een keer terug. Ook kun je je hier inschrijven voor de festiviteiten.