Pedro Pascal was vergeten dat hij in The Last of Us zat

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 17:00
go1 63d4e747ae799f1675513297
Het is een hobby van veel interviewers om acteurs te vragen wanneer ze te horen kregen een belangrijke rol te hebben gescoord. Soms komen er vermakelijke anekdotes uit, al komt het er ook vaak op neer dat iemand een telefoontje heeft gehad. Pedro Pascal is er in geslaagd om dat telefoontje te krijgen en vervolgens weer te vergeten.
We kunnen wel stellen dat Pedro Pascal langzaam favoriet voor rollen waarin hij met tegenzin een vaderfiguur wordt voor een kind dat niet van hem is. Kijkers komen massaal opdagen om de avonturen van The Mandalorian en Grogu te volgen en ook Pascals versie van Joel Miller in The Last of Us gooit hoge ogen. Maar dat hij gecast was, maakte in eerste isntantie weinig indruk bij Pascal zelf.
Dat vertelt de acteur in The Tonight Show met Jimmy Fallon. Hij vertelt dat hij tijdens de gesprekken waarin hij de roil kreeg aangeboden in Londen was, terwijl het creatieve team achter The Last of Us belde vanuit Los Angeles. Het gevolg was dat hij lang op moest blijven om met Craig Mazin en Neil Druckmann te praten.
Om de volgende dag toch uitgerust en vroeg op te kunnen nam Pascal een slaapmiddel en kort daarna kreeg hij het telefoontje dat hij gecast was. Dat bleek geen handige volgorde: toen de acteur de volgende dag wakker werd zat hij klaar om de hele dag te wachten tot HBO hem zou terugbellen. Pas toen hij berichten zag met felecitaties herinnerde hij zich dat hij de rol al de avond van tevoren had gekregen.

The Last of Us alom geprezen

Het gebeurt niet vaak met films en series gebaseerd op games, maar The Last of Us krijgt uit vrijwel elke hoek lovende kritieken. Sommige kijkers noemen aflevering 3 zelfs één van de beste afleveringen televisie ooit gemaakt. In totaal krijgt seizoen 1 negen afleveringen, maar de serie krijgt ook zeker een tweede en misschien zelfs een derde seizoen.

Populair Nieuws