The Last of Us seizoen 3 lijkt ook mogelijk

News
donderdag, 02 februari 2023 om 10:30
go1 63d4e747ae799f1675513297
The Last of Us is op tv net zo’n hit gebleken als de game. Al na een paar afleveringen kwam dan ook het bericht dat er een tweede seizoen komt. Maar Het lijkt erop dat het daar misschien niet ophoudt.
Dat een succesvolle serie een nieuw seizoen krijgt is geen verrassing, helemaal als er al een verhaal is om uit te werken in een tweede seizoen. Dat HBO’s The Last of Us ook The Last of Us Part 2 gaat behandelen in een toekomstig seizoen is dan ook een open deur. Maar Showrunner Craig Mazin laat nu doorschemeren dat er mogelijk ook een derde seizoen komt.
Dat is niet omdat HBO van plan is om de serie verder door te laten lopen dan de game. De makers van de serie hebben eerder aangegeven dat niet te willen doen om de problemen die Game of Thrones op den duur kreeg te vermijden. Craig Mazin denkt alleen dat er meer dan één seizoen uit de tweede game is te halen.
Mazin noemt The Last of Us Part 2 tegenover IGN een “enorm beest om uit elkaar te halen”. Hij noemt het een groter en ingewikkelder verhaal dan de eerste game. Het is volgens Mazin “zeker” meer dan een seizoen aan televisie.

Komt er een derde seizoen van The Last of Us?

Het is niet direct bevestigd dat er een derde seizoen van The Last of Us komt. Maar het lijkt aannemelijk dat de showrunners het graag willen. Uiteindelijk is de beslissing aan HBO, dus voor wie zoveel mogelijk The Last of Us wil zien, is het te hopen dat de serie een succes blijft.

Populair Nieuws