The Mandalorian seizoen 3 breekt nu al een record

News
maandag, 23 januari 2023 om 10:00
We hebben lang moeten wachten op seizoen 3 van The Mandalorian. Veel fans kunnen dan ook niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen wanneer het uitkomt. Die gretigheid bezorgt het nieuwe seizoen nu een record voor het uit is.
Vorige week verscheen er een gloednieuwe trailer voor The Mandalorian seizoen 3. Hoewel verschillende Star Wars series na The Mandalorian ook hoge ogen hebben gegooid, blijft The Mandalorian het populairst. Dat is ook te zien aan het aantal mensen dat de nieuwe trailer bekeken heeft.
Volgens The Hollywood Reporter is de nieuwe trailer voor seizoen 3 zo’n 83,5 miljoen keer bekeken in de eerste 24 uur nadat hij verscheen. Dat is het hoogste aantal views voor een trailer voor een Star Wars serie ooit. Het record was voorheen in handen van Obi-Wan Kenobi: een trailer voor de terugkeer van de geliefde Jedi trok zo’n 58 miljoen kijkers.

Wat zien we in The Mandalorian trailer?

In de zo vaak bekeken trailer is te zien hoe The Mandalorian en Grogu op reis gaan naar de planeet Mandalore. Dat gaat, zoals gebruikelijk voor de serie, niet zonder allerlei omwegen. Daarbij zien we oude bekenden zoals Bo-Katan Kryze en Greef Karga, maar er worden ook allerlei nieuwe vrienden en vijanden beloofd.
Wat het nieuwe seizoen voor ons in petto heeft zien we relatief snel. Het begint namelijk op 1 maart op Disney+. Tot die tijd kun je op woensdagen ook The Bad Batch zien op Disney+ en verderop in het jaar worden ook Ahsoka en Skeleton Crew vewacht.