Reageer en Win: bioscoopkaartjes Titanic

Article
vrijdag, 03 februari 2023 om 17:30
titanic 25th anniversary re release st 5 jpg sd high copyright the walt disney company 2022 1f1675437413
Eén van de meest bekende en succesvolle films aller tijden is Titanic, van regisseur James Cameron. Speciaal voor het 25ste jubileum keert de film terug naar het witte doek en in de Reageer en Win kan je nu bioscoopkaartjes winnen!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Knock at the Cabin weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Knock at the Cabin zijn geworden... jensoostland, RobOng en KristelNL!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Titanic

Toen Titanic in 1997 in de bioscoop verscheen maakte de nieuwe film van regisseur James Cameron gigantisch veel indruk. Het won niet alleen 11 Oscars, het was ook een enorme hit bij de box office. Lange tijd was Titanic de meest succesvolle film aller tijden, totdat het van de troon werd gestoten door Avatar - die andere film van James Cameron.
Om het 25ste jubileum van Titanic te vieren, vaart de film terug naar het witte doek op 8 februari. Opnieuw of voor de eerste keer kunnen kijkers weer de geheime liefde van Jack (Leonardo DiCaprio) en Rose (Kate Winslet) ervaren, aan boord van de 'onzinkbare' Titanic. Als je dit spektakel in de bioscoop wil meemaken, dan ben je aan het juiste adres. In de Reageer en Win geven we deze week 2x twee bioscoopkaartjes voor Titanic weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
titanic 25th anniversary re release ps 1 jpg sd high copyright the walt disney company 2022 1f1675437534

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).