Peaky Blinders seizoen 6 trailer brengt fans in extase

News
maandag, 03 januari 2022 om 17:00
peaky blinders 1f1627300393
BBC heeft de allereerste trailer van Peaky Blinders seizoen 6 gedropt. In de trailer zien we een aantal bekende koppen uit de voorgaande seizoenen van Peaky Blinders terug. Zo zijn Tommy Shelby en zijn broer Arthur weer te bewonderen.
Let op: dit artikel bevat spoilers over eerdere seizoen van Peaky Blinders!
Peaky Blinders is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen op streamingdienst Netflix. De serie rondom Thomas Shelby en zijn broers, die zich in de jaren ‘20 van de vorige eeuw afspeelt, staat bekend om de bikkelharde toon en een heerlijk gangstersfeertje. Helaas is het zesde seizoen de allerlaatste uit de succesvolle reeks van Peaky Blinders.

Peaky Blinders seizoen 6

Het einde van seizoen 5 van Peaky Blinders hield veel fans in spanning achter. In de laatste aflevering genaamd Mr. Jones zagen we Tommy een mistig veld in lopen. Daar wacht zijn overleden vrouw Grace op hem. Grace legt Tommy uit dat zijn werk is gedaan en zij gemakkelijk en zacht weg kunnen lopen van dit alles. De gangster draait door en zet al schreeuwend een pistool tegen zijn hoofd. Dan valt het beeld op zwart en blijven de kijkers in een ware cliffhanger achter.
Uit de trailer blijkt dus dat Tommy ‘gewoon’ terugkeert in seizoen zes van Peaky Blinders. Verder zien we in de trailer dat Tommy met een Tommygun, hoe toepasselijk, in de lucht schiet, en een kerk bezoekt. Daarnaast lijken vijanden per boot naar Birmingham te trekken en is er een bijeenkomst voor Nazi’s. De trailer eindigt met een quote van Tommy die nog meer hype brengt naar de fans.

Release seizoen 6 Peaky Blinders

In een eerdere teaser was al duidelijk dat de Joodse Alfie Solomons, een populair personage van Peaky Blinders, ook te zien zal zijn in het zesde en laatste seizoen van de serie. Wat zijn rol precies zal zijn verklapt de teaser nog niet, maar dat hij in een teaser te zien is wekte wel de indruk dat hij een grote rol zal gaan spelen.
Het laatste seizoen zal begin 2022 verschijnen op Netflix. Hoewel het verhaal pas echt eindigt met de film, wordt met spanning afgewacht hoe seizoen 6 zal afsluiten.