Populair personage te zien in Peaky Blinders seizoen 6 teaser

News
donderdag, 02 december 2021 om 8:30
peaky blinders 1f1627300393
Binnenkort verschijnt het zesde en laatste seizoen van de serie Peaky Blinders op Netflix. Er is een korte teaser voor het seizoen op Instagram gezet. In deze video is te zien dat Thomas Shelby waarschijnlijk Alfie Solomons om hulp vraagt.
We weten nu officieel dat Alfie Solomons, een populair personage van Peaky Blinders, ook te zien zal zijn in het zesde en laatste seizoen van de serie. Dat is namelijk te zien in een nieuwe teaser die is verschenen. Wat zijn rol precies zal zijn verklapt de teaser nog niet, maar dat hij in een teaser te zien is wekt wel de indruk dat hij een grote rol zal gaan spelen.

Seizoen 6 het laatste seizoen

Peaky Blinders is een succesvolle serie op Netflix, toch is er besloten om te stoppen na het zesde seizoen. Oorspronkelijk zou er ook nog een zevende seizoen komen, maar mede door de vertraging van seizoen 6 door bijvoorbeeld de corona pandemie, is er besloten dat er nog één seizoen komt, waarna een film het verhaal van de Shelby's echt afrondt.
We weten nog weinig van het laatste seizoen. Het verhaal gaat waarschijnlijk verder met het proberen neer te halen van Oswald Mosley. Het zal waarschijnlijk niet lang meer gaan duren, voordat we echt weten wat er in seizoen 6 gaat gebeuren.
Het laatste seizoen zal namelijk begin 2022 verschijnen op Netflix. Hoewel het verhaal pas echt eindigt met de film, wordt met spanning afgewacht hoe seizoen 6 zal afsluiten.