The Witcher 3 wordt weer vaak gespeeld dankzij The Witcher seizoen 2

News
maandag, 03 januari 2022 om 16:30
the witcher 3 special armorf1618587073
Dat The Witcher seizoen 2 nu online staat op Netflix zorgt niet alleen maar voor voordelen voor Netflix. Het blijkt namelijk dat er nu veel gamers zijn die dankzij de komst van het nieuwe seizoen The Witcher 3 weer gaan spelen.
De komst van het tweede seizoen van The Witcher zorgt ervoor dat een hoop gamers The Witcher 3 Wild Hunt weer oppakken. Op de PC wordt de game namelijk dagelijks gespeeld door maar liefst 71000 spelers. Dat zijn een stuk meer spelers dan voor de lancering van het tweede seizoen.

The Witcher 3 ook succesvol na lancering seizoen 1

Na de lancering van het eerste seizoen van The Witcher werd de game ook dagelijks weer veel gespeeld. De game haalde toen meer dan 100.000 spelers per dag. De serie van The Witcher pakt dus ook goed uit voor CD Projekt RED. Ook al zorgde het eerste seizoen voor meer spelers, heeft seizoen 2 ook een hoop spelers weer naar de game getrokken.
Hoeveel CD Projekt RED zal profiteren van de bekendheid van The Witcher zal ook liggen aan wat het bedrijf zelf met de games gaat doen. The Witcher 4 staat bijvoorbeeld al op de planning, maar er is nog veel onduidelijk zoals bijvoorbeeld wanneer de release van de game zal zijn.
Gezien Netflix nog wel een paar jaar door wil gaan met The Witcher is het vast wel mogelijk dat een nieuwe The Witcher game kan profiteren van de populariteit. De aankomende seizoenen moeten dan alleen niet teleurstellen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties