Peaky Blinders krijgt een film na seizoen 6

  Deze week zal door de Peaky Blinder fans niet snel vergeten worden. De week begon vrij somber nadat bekend werd dat de serie na zes seizoen ermee stopt, maar werd daarna toch erg vrolijk. We hebben namelijk nog één seizoen tegoed en er komt ook een Peaky Blinders film aan.

  Netflix

  Het is eindelijk officieel

  Onlangs ging het zesde en van Peaky Blinders in productie en het leek erop dat dat het laatste kunstje zou worden, na de bekendmaking dat de serie stopt na het aankomende seizoen. De serie is anno 2021 nog steeds onverminderd populair en voor veel mensen was het dus ook slecht nieuws. Maar Steven Knight, de benedenker van Peaky Blinders heeft tegenover Deadline aangegeven dat er nog een Peaky Blinders film aankomt.

  Wat kunnen we verwachten?

  Groot nieuws en ook goed nieuws voor heel veel mensen. Hij gaf in dit interview aan dat het altijd al de bedoeling was om de serie af te sluiten met een film. Peaky Blinders zou in eerste instantie zeven seizoenen hebben, maar dit zevende seizoen moest door corona worden geannuleerd. Dit seizoen maakt nu plaatst voor een film. Een bijzondere afsluiting waar ongetwijfeld ook een hoop nieuwe mensen op af zullen komen.

  Wanneer kunnen we de film verwachten?

  Het laatste seizoen zou al bijna een jaar geleden in productie gaan, maar dat kon door alle coronamaatregelen niet doorgaan. Desondanks is dat seizoen nu toch eindelijk in productie en met een beetje geluk kunnen we daar later dit jaar van gaan genieten. We zullen nog even geduld moeten hebben, maar na de productie van de serie krijgen we dus ook nog een Peaky Blinders film.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.