‘PC release God of War Ragnarok laat nog even op zich wachten’

News
donderdag, 21 maart 2024 om 11:00
god of war ragnarokf1631221018
PlayStation-games komen tegenwoordig ook naar PC, maar vaak pas een jaar of twee later. God of War Ragnarok wordt later dit jaar 2, maar het lijkt erop dat we de game dit jaar nog niet op PC hoeven te verwachten. Een leaker beweert dat hij pas in 2025 komt.
De release van God of War Ragnarok op PS5 en PS4 is inmiddels meer dan een jaar geleden. Dat betekent dat een PC-versie langzaam maar zeker waarschijnlijker wordt. Die is alleen nog niet aangekondigd en komt naar verluidt ook dit jaar niet uit.
Twitter-gebruiker Silknigth, die onlangs de onthulling van de PC-versie van Ghost of Tsushima vroegtijdig naar buiten bracht, beweert dat er dit jaar waarschijnlijk niets gebeurt rondom Kratos. Als er iets komt, is het een PC-versie van Ragnarok, maar die verwacht de leaker pas in het eerste kwartaal van 2025. Eerder zou kunnen, maar dat vindt Silknigth onwaarschijnlijk.

Ook andere PC-ports van PS5 games duren langer

Overigens is God of War Ragnarok niet de enige PS5-game die volgens Silknigth niet al te snel lanceert. The Last of Us Part 2 Remastered zou ook pas relatief laat komen. Die game is al aangekondigd voor PC, maar zou niet in het komende half jaar verschijnen.
Dat wil niet zeggen dat er momenteel niets van PlayStation te spelen is op PC. Horizon Forbidden West verschijnt vandaag voor het platform. In mei is de release van de port van Ghost of Tsushima.