LEGO komt met kortingen voor Pasen

News
donderdag, 21 maart 2024 om 11:30
We zijn alweer over de helft van maart en aan het einde van de maand is het Pasen. In een lang weekend moet je natuurlijk wel iets te doen hebben. LEGO geeft korting in een speciale sale voor Pasen, dus dat kan een idee zijn.
Eind maart is het zover: het eerste lange weekend van 2024. Veel mensen hebben rond Pasen drie of soms zelfs vier dagen vrij. Dat is een uitstekend moment om bijvoorbeeld eens aan de slag te gaan met een LEGO-set.

Scoor LEGO met korting in sale!

Je kunt nu dan ook veel sets met korting scoren bij LEGO zelf. Er is namelijk een Easter Sale aan de gang, waarin veel uiteenlopende sets zijn afgeprijs. We zetten een aantal mooie voor je op ee rij.
Er zijn nog veel meer sets in de aanbieding, dus als dit het niet voor je is, dan is een kijkje bij LEGO.com geen gek idee. Intussen is er bij bol een 2+1 gratis actie op een aantal sets.
Als je voor Pasen iets bestelt bij LEGO.com kun je er trouwens een extra set bij krijgen. Die zijn speciaal voor de gelegenheid gemaakt en worden niet los verkocht. Bij besteding van 40 euro krijg je een Paashaas set en vanaf 80 euro een lente tuinhuisje, maar voor beide sets geldt op is op.