God of War Ragnarok Valhalla maker twijfelt of nieuwe uitdaging wel mogelijk is

News
woensdag, 13 december 2023 om 9:00
god of war ragnarok valhallaf1702025114
Tijdens The Game Awards is er een gratis DLC onthuld voor God of War Ragnarok. Spelers kunnen daar nu mee aan de slag. In de DLC krijg je de nodige uitdagingen voorgeschoteld en één van de ontwikkelaars weet zelfs niet zeker of de DLC wel voor 100 procent uit te spelen is.
God of War Ragnarok-spelers die vertrouwen hebben in hun vaardigheden als het gaat om vechten als Kratos kunnen hun hart ophalen. In de nieuwe Valhalla DLC krijg je namelijk stapels moeilijke gevechten voorgeschoteld. Eén van die gevechten is zelfs zo moeilijk dat de ontwikkelaars het zelf niet kunnen winnen.
Dat laat Mihir Sheth, de combat lead van de game en de regisseur van de Valhalla DLC, weten via Twitter. Er is niemand bij Santa Monica Studios die in staat was om een bepaalde endgame uitdaging uit te spelen op de “Show Me Mastery” moeilijkheidsgraad. Fans staat dus een behoorlijke strijd te wachten.
Toch verwacht Sheth dat spelers snel genoeg manieren vinden om toch te winnen. Spelers vinden vaak manieren om de game te spelen waar zelfs de makers versteld van staan. Desondanks vraag Sheth zich af of de fans dit keer misschien toch verslagen zijn.

Wat is God of War Ragnarok Valhalla?

God of War Ragnarok Valhalla dient als epiloog voor de game zoals die vorig jaar verscheen. Maar de DLC is als het ware een andere modus. Zoals in een roguelike loopt elke poging om de DLC uit te spelen niet iets anders. Het is niet duidelijk wat de uitdaging waar Sheth op doelt precies inhoudt, maar spelers komen daar ongetwijfeld snel genoeg achter.