Ghost of Tsushima PC-release officieel bekendgemaakt

News
donderdag, 07 maart 2024 om 10:30
ghost of tsushima pcf1709807723
Er komt een Ghost of Tsushima PC-release. Zo heeft Nixxes, de studio die de PC-port verzorgd, bekendgemaakt samen met PlayStation. De game komt al op 16 mei naar Steam en Epic Games Store.
De Nederlandse studio Nixxes heeft de game van Sucker Punch Productions onder de hamer genomen om deze voor PC uit te brengen. Het gaat om de Director's Cut van Ghost of Tsushima, waarin ook de uitbreiding Iki Island verpakt zit in de game.
In Ghost of Tsushima speel je als Jin Sekai, die zijn eiland moet zien te bevrijden van de Mongoolse invasie in 1274. Vanaf jongsafaan is hij getraind als samurai, maar in zijn queeste voor wraak voor wat de invasie heeft gedaan met het eiland waarop hij is opgegroeid moet hij soms dingen doen die absoluut niet passen bij

Flink wat extra's voor Ghost of Tsushima PC-versie

De PC-versie van Ghost of Tsushima wordt met flink wat extra's aangeleverd. Zo krijgt de game DLSS 3- en FSR 3-ondersteuning, net als ultra-wide screen support voor 21:9, 32:9 en zelfs 48:9 resoluties.
Ook is er controller-support aanwezig, waarbij de DualSense-controllers genieten van alle toeters en bellen die op PlayStation 5 ook beschikbaar zijn. Voor muis- en toetsenbord-gebruikers zijn ook tal van aanpassingsopties mogelijk.