Pas op: Er staan God of War Ragnarok spoilers online!

News
dinsdag, 25 oktober 2022 om 9:00
god of war ragnarokf1631221018
Fans wachten inmiddels al zo’n vier jaar op God of War Ragnarok, maar de eindstreep raakt nu toch echt in zicht. Maar als je niet oplet kan de pret zomaar bedorven worden. Er duiken namelijk spoilers voor de game op online.
Het kan de komende drie weken lonen om even uit de buurt te blijven van Twitter-accounts en fora die zich bezighouden met God of War Ragnarok. Er worden namelijk de nodige clips en screenshots gecirculeerd die grote spoilers voor de game bevatten. Volgens VGC is een groot aantal afkomstig van dezelfde Twitter-gebruiker.
Het lijkt erop dat de screenshots gemaakt worden door iemand die de game al vroeg aan het spelen is. Het is onduidelijk of deze persoon de game bewust lekt, of dat ze niet doorhebben dat de screenshots die ze maken op het internet belanden. In elk geval kun je dus flink gespoild worden voordat je zelf op 9 november met de game aan de slag kunt.

Veel spoilers gelekt bij Sony

Het is niet de eerste keer dat er spoilers lekken van een grote Sony-game. Eerder lekten er ook al veel beelden uit van The Last of Us Part 1. Veel van die beelden waren alleen gevonden doordat Sony’s beveiliging niet goed genoeg was en waren dus niet afkomstig van spelers.
Het is ook zeker niet de eerste keer dat beelden van een game opduiken omdat men de game voor release al aan het spelen is. Onlangs werden bijvoorbeeld exemplaren van Gotham Knights aan veel gebruikers te vroeg verstuurd. Ook dat zorgde voor de nodige spoilers online.