Weer veel The Last of Us Part 1 beelden gelekt

News
vrijdag, 26 augustus 2022 om 9:00
the last of us part 1 remakef1672920524
Over een week verschijntd de PS5 remake van The Last of Us. We hebben al de nodige vergelijkingen tussen het origineel en de remake gezien, maar er is weer een klein goudmijntje bij. Er zijn namelijk weer flink wat beelden gelekt.
Het lijkt niet makkelijk te zijn om beelden van The Last of Us geheim te houden. The Last of Us Part 2 kampte met veel gelekte content en voor The Last of Us Part 1 lijkt het niet anders. Al eerder lekte er gameplay en kwamen veel toegankelijkheidsopties naar buiten.
Nu is er maar liefst 16 minuten aan beeldmateriaal gelekt. Deze beelden werden op YouTube geplaatst en vervolgens verspreid door een Reddit-gebruiker. Het gaat om het begin van de game, waardoor het vrij geschikt materiaal is om eens naast een vorige versie te leggen.

Wanneer verschijnt The Last of Us Part 1 voor PS5?

Mocht je het begin van de game niet willen zien voordat de game uitkomt, dan hoef je nog maar even geduld te hebben. The Last of Us Part 1 verschijnt namelijk al snel. De remake verschijnt op 2 september voor PS5.
Sony brengt tegenwoordig ook meer games naar PC en daarop is deze remake geen uitzondering. Een releasedatum voor die PC-versie is alleen nog niet bekend. Een ontwikkelaar van de game zegt alleen dat hij vrij snel op de PS5 release volgt.

Populair Nieuws