Oeps: spelers hebben Gotham Knights al veel te vroeg ontvangen

News
dinsdag, 18 oktober 2022 om 14:00
gotham knightsf1654789469
Gotham Knights verschijnt deze week in de winkelschappen. In sommige landen zijn retailers alleen veel te vroeg geweest, waardoor er nu al spelers zijn die met de game aan de slag kunnen.
Soms lijkt de tijd extreem te gaan wanneer de releasedatum van een langverwachte game nadert. Helemaal de laatste dagen kan je het gevoel hebben alsof alles in slow motion voorbij trekt. Het is dan ook fijn als je onverwachts al eerder met een game aan de slag kan.
Met Gotham Knights zijn sommige retailers alleen wel heel erg enthousiast geweest. Op Reddit zijn namelijk verschillende posts te vinden van spelers die de game al afgelopen weekend konden ophalen bij hun lokale winkel. En dat terwijl Gotham Knights eigenlijk pas op vrijdag 21 oktober officieel uitkomt.

Spoilers door vroege Gotham Knights release

Wil je alle verrassingen in Gotham Knights zelf beleven, dan is het dus verstandig om zoveel mogelijk van het internet af te blijven tot aankomende vrijdag. Door de vroege verschijning van de game in de handen van spelers zullen er namelijk al erg vroeg spoilers geplaatst worden. Dat heeft in het verleden al meermaals het plezier van spelers verpest, zoals met The Last of Us Part II.
Tijdens het weekend heeft Warner Bros. zelf wel een onaangename verrassing gedeeld met spelers. Gotham Knights zal namelijk niet te spelen zijn in 60 frames per seconde op de PlayStation en Xbox, ondanks dat de game alleen uitkomt op de next-gen consoles en PC. De game heeft namelijk geen performance modus.