'Belangrijk Assassin's Creed karakter duikt op in Valhalla DLC'

News
woensdag, 04 augustus 2021 om 16:00
ac valhalla previewf1594220838
In Assassin’s Creed Valhalla maakt protagonist Eivor kennis met veel karakters, maar geen oude bekenden. Daar kan verandering in gaan komen met één van de aankomende DLC’s, want naar verluidt zal Eivor een belangrijk Assassin’s Creed karakter ontmoeten.
Dat een karakter uit een Assassin’s Creed game opduikt in een andere titel is geen vreemd fenomeen voor de franchise. Sterker nog, het was één van de belangrijkste onderdelen voor Assassin’s Creed Revelations. In Assassin’s Creed Valhalla zijn er nog alleen geen bekende gezichten opgedoken en daar is ook een duidelijke reden voor. Er is namelijk geen andere titel in de franchise die zich rond dezelfde tijd afspeelt.
Volgens de bekende lekker J0nathan zal daar binnenkort verandering in komen. Hij claimt namelijk dat Eivor in één van de aankomende DLC’s - waarbij The Siege of Paris als eerste op de lijst staat om uit te komen - één van de andere assassins zal ontmoeten. Naar verluidt zal de viking namelijk een onderonsje hebben met Kassandra, de vrouwelijke protagonist uit Assassin’s Creed Odyssey.

AC Valhalla data verklapt de ontmoeting

De lekker haalt de informatie van het gesprek tussen de twee protagonisten uit een aantal stukken dialoog die zijn ontdekt. Het tweetal zullen elkaar naar verluidt ontmoeten op Isle of Skye, een ruig Schots eiland. Volgens bewoners zorgt er iemand op het eiland voor problemen, die lijkt op Randvi - de vrouw van Eivor’s broer Sigurd.
Als dat verhaal klopt, dan lijkt Ubisoft is te spelen op theorieën van fans. Het is liefhebbers van de franchise namelijk opgevallen dat Randvi en Kassandra een aantal overeenkomsten hebben qua uiterlijk, met name hun haarstijl. Of er daadwerkelijk waarheid schuilt in het gerucht, daar zullen we tijdens de tweede of zelfs derde DLC voor Assassin’s Creed Valhalla achter komen.

Populair Nieuws