Originele Harry Potter-cast keert terug voor reünie

News
woensdag, 17 november 2021 om 10:00
harry potterf1672392942
Op 1 januari verschijnt er een reünie van HBO om het 20-jarige jubileum van Harry Potter te vieren. In de reünie zullen veel bekende gezichten terugkeren om te praten over de franchise.
Om het 20-jarige jubileum van Harry Potter ter vieren keren Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint terug voor een reünie. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts zal op 1 januari verschijnen en lijkt op de eerdere HBO reünie van Friends. De reünie zal interviews en gesprekken bevatten om de geschiedenis van de films te vieren.
Naast het originele trio zullen ook andere castmembers terugkeren in de reünie. Zo zullen Tom Felton, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Bonnie Wright en nog veel meer verschijnen. Opvallend is dat J.K. Rowling niet is genoemd in het lijstje namen dat HBO heeft gedeeld. Het is dus nog onbekend of Rowling deel zal uitmaken van de reünie.
Het eerste deel van Harry Potter verscheen in 2001 en werd in 2011 afgesloten met The Deathly Hallows. Het is een van de meest succesvolle filmreeksen uit de geschiedenis en bracht wereldwijd meer dan 10 miljard dollar op.

Meer Harry Potter-projecten

Er zijn inmiddels al veel plannen gemaakt om het Harry Potter-universum uit te breiden. Zo komt 15 april Fantastic Beastst: The Secrets of Dumbledore. Er wordt ook gewerkt aan een nieuwe game genaamd Hogwarts Legacy en er zijn geruchten dat Sneep zijn eigen serie zal krijgen. Verder wil Chris Columbus een verfilming maken van het theaterstuk The Cursed Child met een rol voor Radcliffe, Watson en Grint. Omdat Columus ook aanwezig zal zijn tijdens de special van HBO, kunnen we hopelijk meer horen over dit mogelijke project.