Halo Infinite multiplayer seizoen 2 uitgesteld

News
woensdag, 17 november 2021 om 10:30
halo infinite 1f1637064363
Sinds maandag kunnen spelers plotseling aan de slag met de Halo Infinite multiplayer. We zullen alleen wel even geduld moeten hebben voordat seizoen 2 gelanceerd zal worden, want dat seizoen is uitgesteld.
Op maandag werden veel mensen verrast toen Microsoft plotseling de multiplayer modus van Halo Infinite lanceerde. Ten minste, als die niet op de hoogte waren van de geruchten. De multiplayer staat deze keer namelijk los van de singleplayer campagne, die pas op 8 december in de winkelschappen zal verschijnen.
De multiplayer modus van Halo Infinite is momenteel nog wel officieel in beta, maar dat is niet te merken de technische prestaties en de mogelijkheden. Alles wat bij de normale launch aanwezig moet zijn, is nu ook al aanwezig, inclusief de eerste Battle Pass. Het eerste seizoen zal alleen wel langer duren dan initieel verwacht.
In een blogpost laat Joseph Staten van 343 Industries weten de plannen voor de ontwikkelaar namelijk iets zijn gewijzigd.

Nieuwe content voor Halo Infinite multiplayer

Het uitstel van seizoen 2 betekent volgens Staten dat het eerste seizoen een uitbreiding zal gaan krijgen van content. Zo kunnen Halo Infinite spelers uitkijken naar meerdere evenementen, verschillende customization items en andere content. Daar is 343 Industries al meteen mee begonnen, want deze week kan je gratis cosmetics krijgen die in teken staan van het 20-jarige jubileum van Halo.

Populair Nieuws