'Ook Marvel’s Spider-Man 2 straks met PS5 Slim te scoren'

News
vrijdag, 03 november 2023 om 12:00
ps5 vs ps5 slimf1697110480
Ergens in de loop van deze maand moet de nieuwe versie van de PS5, officieus de PS5 Slim, in de winkel liggen. Er gaan al langer geruchten dat er bundels zijn van de console met verschillende games. Berichten over een Spider-Man 2 bundel lijken nu bevestigd.
De PlayStation 5 Slim heeft geen releasedatum, maar volgens geruchten ligt hij vanaf 10 november in de winkel. Als je meteen een game wil hebben bij de console, zijn er wat opties. Er zijn bijvoorbeeld al foto’s verschenen van een bundel met Call of Duty Modern Warfare 3.
Eerder waren er ook al geruchten over een bundel met Marvel’s Spider-Man 2. Daarvan zijn nu ook foto’s opgedoken, dankzij een Twitteraar die beweert in een Amazon-pakhuis te werken. Deze persoon laat weten dat de doos een stuk kleiner is dan die van de normale PS5.
Dat laatste was al eerder te zien, toen de foto’s van de Modern Warfare 3 bundel uitlekten. Die bundel was naast een Spider-Man bundel met de originele PS5 gefotografeerd. De persoon die de foto’s maakte beweerde dat die Spider-Man bundel ook met een PS5 Slim was, maar dat was niet het geval.

Hoe is de PS5 Slim anders dan de vorige versie?

De PS5 Slim is duidelijk een stukje dunner en lager dan de gewone PS5, maar is niet meer of minder krachtig dan de vorige versie. Toch is er één manier waarop da hardware afwijkt: de disc drive kan losgekoppeld worden en is ook apart verkrijgbaar. Zo kun je een digital edition van de console veranderen in een console met disc drive, mocht je dat later toch liever willen.

Populair Nieuws