‘Modern Warfare 3 PS5 bundel is met PS5 Slim’

News
woensdag, 25 oktober 2023 om 12:00
ps5 vs ps5 slimf1697110480
Binnenkort komst Sony met een vernieuwde PS5, die door zijn kleinere formaat in de volksmond PS5 Slim is gaan heten. Er was ook al sprake van een PS5 bundel met Call of Duty Modern Warfare 3. Het ziet ernaar uit dat je in die bundel de PS5 Slim krijgt.
Het komt redelijk vaak voor dat er voor de nieuwe Call of Duty een PlayStation console-bundel wordt uitgebracht. Een trailer voor de exclusieve PlayStation-content voor Modern Warfare 3 bevestigde stilletjes dat dat ook dit jaar het geval zou zijn. Nu duiken er online foto’s op van die bundel.
Het blijkt dat de game gebundeld wordt met de PS5 Slim. Dat is niet heel gek, want de vermeende releasedatum van de PS5 Slim is in dezelfde week als die van Modern Warfare 3. Bovendien moet de nieuwe versie van de PlayStation 5 de oude vervangen, dus het is een logische zet om nieuwe games zoveel mogelijk met de nieuwe console te bundelen.

Ook Spider-Man 2 PS5 Slim bundel op komst?

Eerder waren er berichten dat er ook een PS5 Slim bundel zou zijn met Marvel’s Spider-Man 2. Daarvan zijn tot dusver geen foto’s opgedoken. Eén van de foto’s van de Modern Warfare 3 bundels laat de doos zien naast een Spider-Man 2 bundel, maar in die doos zit de oudere versie van de console.
Overigens werd bij de geruchten over een Spider-Man 2 PS5 Slim bundel een releasedatum van 8 november gemeld. Dat is ook de releasedatum van Modern Warfare 3, dus het kan zijn dat er sprake is geweest van een vergissing of een verkeerde aanname en dat er alleen een Modern Warfare 3 bundel komt. Wie helemaal geen bundel wil, maar wel een PS5 Slim, zou naar verluidt twee dagen extra moeten wachten, tot 10 november.