Nieuwe TMNT-film gaat zich richten op de villain

News
vrijdag, 03 november 2023 om 11:30
teenage mutant ninja turtles mutant mayhemf1699005430
De regisseur van TMNT, Jeff Rowe, heeft onthuld dat het vervolg, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem 2, zich gaat richten op de villain. De iconische schurk Shredder zal in de spotlight worden gezet.
Rowe begrijpt dat Shredder, vergelijkbaar met de Joker in bekendheid, een klassiek personage is dat zowel fans als niet-fans herkennen. De nadruk zal liggen op het creëren van een boeiend en innovatief verhaal dat zowel de schurk Shredder als de Turtles in de schijnwerpers plaatst. Dat heeft de regisseur verteld in gesprek met Collider.

"Shredder is gewoon een geweldig personage. Hij is een iconisch, klassiek, geliefd personage. Hij is net als de Joker. Je weet wie hij is, zelfs als je geen fan bent van het bronmateriaal. Ik denk dat we zeker een schurk-vooruit film willen maken. We proberen daar momenteel beslissingen over te nemen, maar die beslissingen komen voor ons als filmmakers altijd voort uit wat het beste verhaal vertelt, in het bijzonder over onze hoofdpersonages, de Turtles."

Het ontwikkelen van een sequel is altijd natuurlijk wel een enorm grote uitdaging, omdat filmmakers moeten balanceren tussen het bieden van vertrouwde elementen waar fans van houden door het origineel en het introduceren van nieuwe, verfrissende aspecten en elementen in het verhaal om het nog nieuw en spannend te behouden voor de kijker.

Een complex vervolg

Voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is deze taak nog complexer vanwege de prominente rol van Shredder, een van de meest geliefde schurken in de TMNT-franchise. Rowe en zijn team staan voor de uitdaging om Shredder op een intrigerende en verrassende manier te presenteren, om de verwachtingen van het publiek te overtreffen.
Wanneer de sequel op Mutant Mayhem moet verschijnen is nog niet bekend. De eerste film in de nieuwe franchise is pas eerder dit jaar verschenen, dus het zal waarschijnlijk nog wel een tijdje duren.

Populair Nieuws