EA Sports FC 24 fans boos om nieuwe feature

News
dinsdag, 13 februari 2024 om 14:30
ea sports fc 24 vrouwenf1689756885
Veel EA Sports FC 24 spelers, zijn bijna dagelijks met de game bezig. Regelmatig inloggen levert in sommige games beloningen op en ook EA Sports FC komt nu met een dergelijk systeem. Spelers zijn alleen helemaal niet blij met hoe het precies werkt.
Het is niet ongebruikelijk dat een game waarin online multiplayer belangrijk is, spelers beloont voor loyaliteit. EA Sports FC gaat dat nu ook doen in de Ultimate Team-modus. Als je bijvoorbeeld een bepaald aantal dagen hebt gespeeld, wordt er een “Pack For You” beschikbaar gemaakt in een nieuwe sectie van de Ultimate Team Store.
Maar deze Packs For You krijg je niet zomaar. Net als alle andere packs in de store moet je er gewoon voor betalen met punten of coins. Je krijgt ook geen korting, dus spelers zijn bepaald niet te spreken over deze Packs For You.

“Loyaliteit bracht vroeger gratis Ultimate Team packs”

Veel spelers vinden dat een beloning voor je loyaliteit gratis zou moeten zijn. Ze wijzen er bovendien op dat dat in vorige FIFA-titels ook het geval was. Tijdens bijvoorbeeld Player Days waren er gratis beloningen voor je loyaliteit aan de game.
Bovendien wijzen fans erop dat EA’s bewering dat de Packs For You specifiek gekozen worden voor jouw “Ultimate Team-beleving”, enigszins misleidend is. Spelers die dezelfde mijlpaal bereiken krijgen namelijk ook hetzelfde For You Pack aangeboden. Ze zijn dus niet aangepast op hoe een specifieke speler de game speelt, ondanks de For You-naam.