Officieel: Charlie Cox gaat Daredevil spelen in MCU

News
maandag, 06 december 2021 om 12:30
daredevilf1583494075
Kevin Feige heeft bevestigd dat Daredevil in de toekomst weer door Charlie Cox gespeeld zal worden in de MCU. De acteur speelde de blinde superheld in de Daredevil-serie op Netflix.
Marvel-baas Kevin Feige heeft bevestigd in een interview met Cinemablend, dat als Daredevil in de MCU zal verschijnen, Charlie Cox deze rol weer op zich zal nemen. Hoe en wanneer dit zal zijn is nog niet bekend.
Cox verscheen in 2015 voor het eerst als Matt Murdock in de serie Daredevil. Murdock is als kind verblind door een mysterieuze goedje, maar hierdoor zijn zijn andere zintuigen wel sterker geworden. Overdag is hij een advocaat, maar in de avond beschermt hij de burgers van New York als Daredevil. De Marvel-serie had drie seizoenen en werd in 2018 geannuleerd. Naast de serie was Cox nog te zien in de spin-off serie genaamd The Defenders.
Hoewel er nog geen bevestigde projecten zijn met Daredevil wordt er wel al gespeculeerd over een mogelijk Daredevil project op Disney+. Daredevil zal mogelijk ook verschijnen in de serie Echo. Dit zal een spin-off zijn van Hawkeye.

Daredevil in Spider-Man?

Daarnaast zal Daredevil mogelijk in Spider-Man: No Way Home verschijnen. Er is namelijk een foto gelekt waar je Matt Murdock aan tafel ziet met Happy Hogan en Aunt May. Hij zal mogelijk de advocaat zijn van Peter Parker in het proces van de moordbeschuldigingen tegen Mysterio.

Of we Matt Murdock ook echt kunnen verwachten, dat zal nog even afwachten worden. Alle mogelijke verschijningen van de superheld zijn namelijk nog niet officieel bevestigd, maar met de bevestiging van Feige dat Charlie Cox de rol zal spelen, lijkt het slechts een kwestie van tijd te zijn.