Halo Infinite subreddit op slot gegooid vanwege 'toxic gedrag'

News
maandag, 06 december 2021 om 13:30
halo infinite multiplayerf1642348001
Moderators van de Halo subreddit hebben de subreddit tijdelijk uitgeschakeld afgelopen weekend. Dit deden de moderators vanwege het 'toxic gedrag' van spelers op de subreddit. Spelers zouden worden uitgescholden, maar ook zou er gedoxt worden en spelers zouden met de dood zijn bedreigd.
Fans van Halo Infinite konden dit weekend niet terecht op de subreddit. Deze subreddit was namelijk dit weekend gesloten. De moderators van de subreddit hebben dit gedaan, wegens het gedrag van de gebruikers. Volgens de moderators zou door het gedrag geen normale discussie meer mogelijk zouden zijn.

Moderators hopen op verbetering

Door het sluiten van de subreddit hopen de moderators dat het gedrag zal gaan verbeteren. Volgens de moderators was het namelijk onmogelijk om nog een discussie te voeren door het gedrag. Het ging namelijk vooral op reacties op berichten van de developers van de game. Spelers die positief waren over de game zouden bijvoorbeeld worden uitgescholden door spelers die niet zo positief zijn over Halo Infinite.
Qua maatregelen tegen gebruikers die zich misdragen blijft het niet alleen bij het sluiten van de subreddit. Nieuwe deelnemers van de subreddit worden er ook op gewezen dat, mochten ze zich misdragen, de gebruikers meteen een ban kunnen verwachten.
Het is alleen de vraag of de sluiting van de subreddit echt effect zal hebben. De sluiting raakt namelijk alle gebruikers en pakt geen specifieke gebruikers aan, maar misschien passen mensen nu wel beter op omdat ze anders een ban kunnen krijgen.